Despre noi

by VideoUHD

VideoUHD Blog reprezintă proiectul nostru de suflet, ce a luat ființă din pasiunea noastră pentru călătorie, scris, fotografie și filmări aeriene. Acesta este locul în care veți descoperi lumea, din perspectiva propriilor noastre experiențe. Din fiecare destinație vizitată vom extrage cadre inedite, obiceiuri și legende nemaiauzite, care să vă stârnească dorința de a le explora măcar o dată în viață.

Ne place să cream amintiri frumoase din jurul lumii, dar și să împărtășim informații calitative pentru voi din aceste locuri. VideoUHD Blog este compus din 4 subcategorii: călătorii, recenzii, recomandări, știri și servicii. Fiecare articol este abordat subiectiv, deoarece punem suflet în tot ceea ce facem și încercăm să oferim un conținut complet și complex al locurilor experimentate de noi.

Prin intermediul VideoUHD Blog dorim să promovăm locuri inedite din România prin ochii dronei și, de asemenea, dorim să vă inspirăm să calatoriți și în celelalte colțuri ale lumii. Dacă veți întâlni pe acest blog o locatie care vă inspiră sau o locație pe care ați vizitat-o și vă doriți o amintire din acel loc, puteti alege din fotografiile realizata de noi, iar aceasta poate fi transformată într-un tablou canvas.

Pentru mai multe detalii, acesati Tablouri Canvas

Misiunea VideoUHD Blog este de a va aduce noutăți atât în materie de destinații turistice, cât și ca modalitate de prezentare. Dorim să oferim cititorilor noștri idei de vacanțe, sfaturi pentru planificarea itinerariului unei calatorii, oferte speciale, dar și recenzii personale pentru cazări, transport, excursii, croaziere sau alte activități specifice unei călătorii. Modul nostru de exprimare este prin relatarea unei povești ce urmărește firul logic al evenimentelor, susținută printr-un conținut foto-video calitativ, realizat cu drona.

De-a lungul călătoriilor noastre, am legat numeroase prietenii cu oameni speciali, am degustat gastronomii locale, am descoperit locuri ascunse și am urmat diferite sfaturi ale localnicilor. Ne încântă faptul că putem să vă împărtășim viziunea noastră în ceea ce privește o excursie de o zi, un city break, un sejur sau o călătorie în scop de afaceri. Ne propunem ca VideoUHD Blog să reprezinte tot ceea ce aveți nevoie pentru o vacanță reușită!

Pentru mai multe întrebări legate de colaborări în vederea unei promovări, vânzări, marketing online sau servicii cu drona, ne puteți contacta oricând pe emailul oficial office@videouhd.ro sau telefonic la numarul 0766 670 519.

Va mulțumim pentru vizită și vă dorim vacanțe plăcute în continuare!