Casa Teleferic – un loc de vis la poalele Munților Bucegi

by VideoUHD
casa teleferic busteni
Casa Teleferic – Bușteni

Cred că nu există concediu în care să nu ajungem cel puțin o data pe an pe vestita Valea Prahovei. Noi, echipa VideoUHD, am ales să ne începem anul 2020 cu un sejur în inima orașului Bușteni, probabil stațiunea cu cele mai frumoase peisaje montane din România. Casa Teleferic, locul în care ne-am petrecut vacanța, ne-a oferit o experiență de neuitat, pe care dorim să o împărtășim și cu dumneavoastră.

casa teleferic
Casa Teleferic

Unde se află Casa Teleferic?

Situată pe Aleea Panselelor nr. 14, la o aruncătură de băț de Telecabina din Bușteni, Casa Teleferic oferă tuturor turiștilor ocazia de a se bucura de o vacanță liniștită, departe de zgomotul orașului și de stresul cotidian. Având în vedere că este atât de aproape de Telecabina Bușteni-Babele, este de neratat o plimbare până pe platoul Bucegi, de unde puteți admira Babele, Sfinxul, Crucea Caraiman sau Vârful Omu.

Din punctul nostru de vedere, pensiunea dispune de cea mai spectaculoasă priveliște montană asupra Crucii Caraiman, care poate fi admirată chiar din camere sau direct de pe terase.

casa teleferic
Casa teleferic – priveliște către Munții Bucegi, Crucea Caraiman

Ce oferă Casa Teleferic?

Casa Teleferic repezintă un mix inedit de elemente autentice, ce împletesc tradiționalul și modernul, deținând o capacitate de cazare pentru 14 adulți și 7 copii. Poziționarea excelentă a pensiunii este prielnică și copiilor, în primul rând, datorită aerului curat ce completează peisajele de poveste ale locului, dar și datorită unui foisor intim de relaxare, regăsit chiar în curtea acesteia.

Ce puteți vizita în împrejurimile Casei Teleferic?

Din acest loc desprins parcă din povești, se organizează zilnic trasee montane, pe care le puteți parcurge cu ușurință în orice anotimp. La o distanță de numai 30 de minute de mers pe jos, față de unitatea noastră de cazare, se află Cascada Urlătoarea, cu cel mai accesibil traseu din munții Bucegi, potrivit inclusiv pentru copii. Apoi, pentru a vă relaxa după atâtea drumeții montane, vă propunem să încingeți un grătar chiar în curtea pensiunii sau să vizitați impunătorul Castel Cantacuzino.

Dacă sunteți în căutarea liniștii și a reculegerii, chiar la poalele Caraimanului, pe același drum către telecabina Bușteni, se regăsește într-un peisaj de poveste, Mânăstirea Caraiman. Încă de la intrarea în curtea mânăstirii, se poate resimți o oază de relaxare, iar peisajul ce înconjoară lăcașul ortodox vă v-a tăia răsuflarea.

Excursii montane

Pentru informații despre traseele montane organizate, cu ghid inclus, accesați articolul: EXCURSII MONTANE ÎN MASIVUL BUCEGI ȘI VALEA PRAHOVEI.

Pentru noi, echipa VideoUHD, Casa Teleferic nu este numai un simplu spațiu de cazare din Bușteni, ci reprezintă un loc în care revenim cu plăcere, o experiență ce rămâne imediat în minte atunci când cineva își dorește să ajungă la Bușteni. Încă din prima zi, ne-am simțit cazați în acest loc în calitate de prieteni, mai apoi oaspeți și niciodată clienți. Toate aceste lucruri se datorează modului în care este organizată locația, atât în ceea ce privește curățenia impecabilă și confortul camerelor, cât și a căldurii de primire a turiștilor.

Urmărește o filmare inedită cu drona a Casei Teleferic din Bușteni.

Vizionare plăcută!
Casa Teleferic – Bușteni | Filmare cu drona

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.