PENSIUNEA OLIVER – O OAZĂ DE RELAXARE PE MALUL DUNĂRII

by VideoUHD

Dacă anul acesta sărbătorile pascale ne-au izolat la domiciliu, ne-am gândit să împărtășim cu voi experiența noastră de anul trecut. Așadar, noi, echipa VideoUHD am ales să sărbătorim un Paște mehedințean în fascinantul oraș Orșova. Pensiunea Oliver, cazarea pe care am ales-o pentru minivacanța noastră, reprezintă o oază de relaxare pe malul Dunării, aflată în inima județului Mehedinți.

Pensiunea Oliver din Orșova

UNDE SE AFLĂ PENSIUNEA OLIVER?

Aflată în Defileul Dunării, pe faleza municipiului Orșova, pe Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 16 A, Pensiunea Oliver oferă iubitorilor de munte posibilitatea de a petrece un weekend sau un sejur de neuitat pe malul Dunării. Având în vedere amplasarea excelentă, sunt organizate croaziere pe Dunăre, pe cel mai spectaculos traseu, între Orșova și Cazane. Astfel, se pot vizita obiectivele consacrate ale regiunii, precum: Cazanele Mici și Mari, Statuia lui Decebal, Tabula Traiana, Mănăstirea Mraconia, Ciucarul Mare, Peștera Veterani și Peștera Ponicova.

Din punctul nostru de vedere, Pensiunea Oliver dispune de cea mai frumoasă panoramă, din care se poate admira paradisul rezervațiilor naturale, în care firul Dunării se întinde printre dealuri stâncoase și păduri seculare. Pentru a ajunge la Pensiunea Oliver, vă recomandăm să urmați faleza, de la intrarea în Orșova, până la intersecția cu DN 57, în direcția Moldova Nouă.

Orașul Orșova

CE OFERĂ PENSIUNEA OLIVER?

Pensiunea Oliver este alegerea perfectă, atunci când vă doriți o doză de relaxare. Aceasta deține 10 camere duble moderne, cu baie proprie, o terasă pe malul Dunării cu loc de joacă pentru copii, un restaurant – Bar & Lounge și o piscină în aer liber. Fiecare detaliu a fost cu grijă selectat pentru a satisface chiar și cele mai exigente gusturi. Pensiunea Oliver împletește armonios modernul și tradiționalul pentru a vă bucura de o vacanță reușită pe Clisura Dunării.

Restaurantul pensiunii deține o capacitate de 80 de locuri, fiind recunoscut pentru preparate tradiționale românești, cu specific pescăresc. Muzica ambientală de pe terasa cu vedere directă la Dunăre completează tabloul relaxării. Piscina își așteaptă doritorii, punând la dispoziție 20 de șezlonguri. De asemenea, oaspeții pensiunii au acces la WiFi, cât și parcare privată.

Pe partea de agrement nautic, Pensiunea Oliver deține câteva locuri speciale amenajate pentru pasionații de pescuit. Fiind foarte aproape de Insula Pescăruș, turiștii se pot bucura de acest sport, fie de pe malul Dunării, fie din barcă. Nici cei pasionați de senzații tari nu au fost uitați. Iubitorii de sporturi nautice extreme pot practica tubing (colac, banană), canotaj, ski nautic sau plimbări cu barca.

insula pescarus
Insula Pescăruș

Noi, echipa VideoUHD, considerăm că Pensiunea Oliver se ridică cu succes la standardele europene, atât din punct de vedere al confortului, cât și al raportului calitate-preț. Pentru rezervări, puteți accesa site-ul oficial al pensiunii AICI, cât și pagina lor de Facebook AICI.

CE PUTEȚI VIZITA ÎN ÎMPREJURIMILE PENSIUNII OLIVER?

Orșova se află în S-V României, la confluența râului Cerna cu fluviul Dunărea, în una dintre cele mai pitorești unități depresionare ale Defileului Porțile de Fier. În primul rând, vă recomandăm să vă începeți ziua cu o plimbare la Cazane, până la golful râului Mraconia, pentru a admira faimoasa Statuie a lui Decebal. În apropiere, veți regăsi atât schitul Mraconia, cât și inscripția Tabula Traiana. Întreaga zonă este declarată monument unic al naturii în Europa. Din acest motiv, v-am pregătit o listă a celor mai interesante obiective din Orșova, pe care am detaliat-o într-un alt articol: 10 MOTIVE SĂ VIZITEZI ORȘOVA.

Statuia lui Decebal
Statuia lui Decebal

Pe lângă activitățile nelimitate din orașul Orșova, vă veți putea bucura și de alte împrejurimi. Pensiunea se află la numai 17 km de stațiunea Băile Herculane și la 23 km față de Drobeta-Turnu Severin.

Pentru noi, echipa VideoUHD, Pensiunea Oliver este locul din inima județului Mehedinți, în care revenim cu plăcere de fiecare dată. Aici am întâlnit un personal bine închegat, care, înainte de toate, a dovedit umanitate. Tot aici, am făcut cunoștință cu frumusețea sălbatică a defileului săpat de Dunăre în munte. Dacă cineva este dornic de o experiență de neuitat în Orșova, primul nostru gând este Pensiunea Oliver.

Urmărește o filmare inedită cu drona a pensiunii Oliver din Orșova

Vizionare plăcută!
Pensiunea Oliver | Filmare cu drona

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.