FILMAREA SI FOTOGRAFIA CU DRONA – SUCCESUL UNEI NUNTI PERFECTE

de către VideoUHD

In zilele noastre, dronele reprezinta un must have pentru orice eveniment reusit, deoarece acestea pot surprinde cadre unice care nu pot fi realizate prin niciun alt aparat foto/video. Daca va ganditi sa alegeti o drona pentru evenimentul Dumneavoastra, insa aveti anumite neclaritati, noi, echipa VideoUHD, va venim in ajutor cu cateva sfaturi utile.

  • Ce este o drona?

Drona reprezinta o aeronava fara pilot ce poate inregistra imagini aeriene, dintr-o perspectiva unica, la o calitate inalta. Carateristiciile definitorii ale unei drone sunt: camera 4k, viteza de zbor, manevrabilitatea usoara, inaltimea la care poate zbura si distranta de la care poate fi controlata. Fiind foarte populare in domeniul militar, dronele au capatat amploare si in randul nuntilor, botezurilor, aniversarilor sau in cadrul evenimentelor corporate din intreaga lume. In prezent, abilitatea de a realiza o filmare cu drona la o nunta, Save the date sau Trash the dress poate fi incadrata drept o subcategorie a artei videografice.

  • De ce este imporanta o drona la un eveniment?

De-a lungul anilor ati auzit si ati participat la o multime de evenimente festive (nunti, aniversari, cununii, botezuri, petreceri), insa cel mai important eveniment este numai al Dumneavoastra! Daca va doriti o cerere in casatorie unica, o nunta ca in povesti sau o aniversare de neuitat, drona ar trebui sa fie nelipsita de la aceste evenimente! Cine nu si-ar dori sa fie la inaltime la pripriul eveniment? Acum este posibil la propriu!

Daca evenimenul Dumneavoasta se desfasoara intr-o locatie deosebita, cum ar fi: un castel, un palat sau un restaurant cu o terasa exterioara, numai o filmare cu drona poate capta maretia acestor locuri mirifice. Imaginati-va adierea usoara a vantului surprinsa instantaneu de drona intr-un asemenea decor special. Drona nu este altceva decat un spectator mut al celor mai importante momente ale zilei din cadrul unei nunti, care surprinde digital pregatirile mirilor din zorii zilei, alaiul nuntasilor care ii conduc catre biserica, emotia intrarii mirilor in biserica si cat si sedinta foto dupa iesirea acestora din biserica alaturi de invitati, sedinta foto de cuplu si terminand cu petrecerea de la apus de soare de la restaurant.

Numai o fimare aeriana cu drona poate cuprinde maretia locatiei alese, in care Dumeavoastra, alaturi de invitati, puteti fi surprinsi in cele mai frumoase ipostaze. Cheia succesului consta in alegerea momentelor de zbor impreuna cu operatorul dronei, astfel incat evenimentul sa fie 100% reusit.

Echipa VideoUHD se poate deplasa pentru orice eveniment oriunde in Romania, chiar si in cele mai excentrice locatii, atat in tara cat si in strainatate. Daca va doriti o sedinta foto cu drona unica pentru evenimentul Dumeavoastra de tip nunta, Save the date sau Trash the dress, intr-un peisaj de vis, VideoUHD va sta la dispozitie chiar si cu idei de locatii, in care punem crea impreuna tabloul perfect al unui rasarit de soare pe malul unui lac sau chiar la malul marii sau a razelor apusului de soare dintr-un lan de grau sau de pe varful unui munte.

Imaginati-va ca peste ani, acestea vor fi singurele Dumneavoastra amintiri cu care ramaneti si pe care le puteti readuce la viata in fata familiei sau a nepotilor, si acest lucru fiind posibil numai datorita DRONEI.

  • Cat de costisitoare sunt serviciile cu drona?

Preturile pot avea variatii in functie de mai multe aspecte, precum: durata fimarii, numarul locatiilor, numarul fotografiilor, calitatea continutului, prelucrarea fotografiilor sau a filmarii. Pentru o oferta corecta si concreta de pret, va recomandam sa solicitati oferta noastra, prin completarea formularului de mai jos sau ne puteti contacta direct la adresa de email office@videouhd.ro sau telefonic la numarul 0766 670 519.

(formular)

  • Cand nu se poate filma cu o drona la o nunta?

Criteriul definitoriu pentru un zbor perfect, cu siguranta, este dat de o vreme favorabila in ziua evenimentului, deoarece dronele nu pot fi pilotate pe vant puternic, ploaie sau ninsoare. De asemenea, locatia evenimentului Dumneavoastra este important sa nu prezinte interes de sercuritate nationala, aeroporturi sau stadioane, deoarece aceste zone sunt restrictionate prin lege.

  • Cat de importanta este editarea continutului foto/video cu drona?

Pentru a va bucura pe deplin un rezultat de calitate al amintirilor Dumneavoastra este necesara prelucrarea continutului cu drona de catre specialistii VideoUHD. Cu o grija deosebita la detalii, editarea continutului foto/video presupune zeci de ore de munca, in care sunt alese lumini si umbre deosebite, palete de culori specifice, cat si contraste inedite, astfel incat povestile Dumneavoastra sa capete viata.

Poate să iți placă

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.